Toimitus- ja maksutavat

Huovisen Leipomo tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:

Nouto valitsemastasi myymälästämme myymälän aukioloaikana.
Myymälöidemme yhteystiedot löydätte myymälät osiosta.

Voitte valita myös toimituksen haluamaanne osoitteeseen Oulun alueellae. Tällöin tilauksen vähimmäissumma on 50 euroa. Lisäksi perimme 10 euron kuljetusmaksun. Meillä ei ole kuljetusta lauantaisin eikä sunnuntaisin ja arkisin toimitamme tuotteet klo 9.00-11.00 välillä valitsemaanne osoitteeseen.
 

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1-2 arkipäivää. Tilausta ei voi tehdä tuotteiden noutopäivälle, vaan tilaus tulee tehdä viimeistään päivää aikaisemmin klo 13.00 mennessä.  Tilaukset maanantai päivälle tulee tehdä viimeistään perjantaina klo 13 mennessä. 

Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhtyeydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toiomitusajan kestävän normaalia pidempään.
 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden mahdollinen toimitusmaksu maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavien verkkopankkien kautta: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki. Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.