Huovisen Leipomo

 
Huovisen Leipomo on oululainen perinneleipomo, joka on kutkuttanut asiakkaidemme makuhermoja jo vuodesta 1939. Meillä leipureidemme ja kondiittoriemme kädentaitoja on pidetty korkeassa arvossa jo vuosikymmenien ajan. Tämän vuoksi tuotteemme ovat korkealaatuisia ja voimme taata asiakkaille ensiluokkaisen makuelämyksen.

Tuoteperheeseemme kuuluvat perinteiset ruokaleivät, maukkaat kahvileivät, korkealaatuiset konditoriatuotteet sekä pitkälle kehitetyt suolaiset tuotteet. 

Huovisen Leipomolla on oma gluteeniton leipomo, joka sijaitsee Oulun Kastellissa. Gluteenittomassa leipomossa leivotaan päivittäin tuoreet tuotteet leipomon yritysasiakkaille sekä vähittäiskaupoille ja omiin myymälöihimme. Gluteenittoman leipomon ansiosta tuotevalikoimamme on laaja ja kattaa niin suolaiset kuin makeatkin tuotteet. Oma leipomo takaa nopean saatavuuden, tarvittavan tuotekehityksen sekä tuoreuden.

Tuotteitamme voi ostaa leipomon omista myymälöistä, jotka sijaitsevat Maikkulassa, Kastellissa, Limigantullissa sekä Keskustassa. Tämän lisäksi tuotteitamme on saatavilla Oulun alueen hyvin varustetuista marketeista. 

Olemme tiiviissä yhteistyössä Kurkelan Rieskaleipomon kanssa, sillä kaikki rieskamme tulevat rieskaleipomolta. Lisäksi käytämme Kurkelan Rieskaleipomon kaurarieskaa esimerkiksi täytetyissä wrapeissämme.
 

Oletko jo vieraillut kotisivuillamme? www.huovisenleipomo.fi/